Banda Abou Tours Curaçao 

Wij beginnen waar de wegen ophouden.

Onze romantische buggy tour:

Als sunset van 13:30 tot 19:00 uur.

De dagtour is van 8:30 tot 13:15 uur.Ga iedere maandag met ons mee op safari en maak kennis met de prachtige natuur van de ruige noordkant het rustige binnenland en de heerlijke zuidkust waar u kunt afkoelen in de prachtige blauwe zee. 

U kunt zelf kiezen of u dit doet met een romantische zonsondergang (sunset) of dat u volop van de zon wilt genieten tijdens de dagtour!

De tocht gaat eerst door de mondi aan de onherbergzame noordkust. Dit doen we met onze geprepareerde John Deere Gators die geschikt zijn voor de moeilijk begaanbare binnenwegen waar u met een standaard (huur) auto niet kan komen. 

We rijden langs de volgende bezienswaardigheden:

  • Landhuis Ascencion: Dit prachtige landhuis heeft een griezelig verhaal....
  • Boka Patrick; de ruwe zee brengt hier veel wrakhout aan land. Hier ziet u ook goed de vulkanische bodem van het eiland.
  • Natural jacuzzi (Suplado):- Hier komt de zee met veel geweld uit een blowhole. Heerlijk verfrissend en prachtig om te zien.

Vervolgens rijden we door het binnenland (hier noemen we dit: kunuku)  waar u een goed beeld krijgt van het plattelandsleven op Banda Abou.  Wij laten u onder andere een origineel kunuku huisje zien een bolo bakkerij waar de lekkerste zoeternijen gemaakt worden. Ook laten wij u een prachtige heuvel zien waarop de divi divi boom groeit.

De laatste stop is bij een lieflijk privéstrandje / vissershaven aan de zuidkust bij Pannekoek. Hier kunt u zonnen, zwemmen en/of snorkelen. Deze haven ligt bij het landgoed van San Juan. De strandjes hier zijn tegen betaling bereikbaar voor inwoners en toeristen, maar de haven waar wij naartoe gaan is alleen bereikbaar door de eigenaar en nu dus ook door ons. Hier zijn we heel blij mee want het uitzicht is adembenemend.  

De BBQ bestaat uit drie soorten vlees en garnalen, Diverse sausen waar onder de befaamde Peter-satésaus, Onze eigen verse salade en afgebakken broodjes. Dit alles bereid door onze professionele kok.
Mocht u overigens speciale dieet wensen hebben dan kunt u dit (uitsluitend ruim vooraf) met onze kok bespreken.

Na een laatste blik op het prachtige uitzicht brengen wij u weer terug naar het beginpunt. Wij zijn ervan overtuigd dat u met veel plezier zult terugkijken op deze bijzondere dag!

  • LIEVER GEEN BBQ:

Dan kiest u voor de dagtour want die is altijd zonder bbq. Deze tour is uitstekend geschikt voor de toeristen die all inclusive op het eiland verblijven.  De verschillende prijzen vindt u hier.

  • DAG OF SUNSETTOUR:

U kunt kiezen tussen een dagtour van 8:30 uur tot 13:15 uur zonder bbq.

Of de betoverende sunsettour van 13:30 uur tot 19:00 uur met diner aan de waterkant. De prijzen vindt u hier.

  • TARIEF:

Klik hier voor onze actuele prijzen.

  • ZELF MEENEMEN:

Zonnebrand, hoed of pet, snorkelset, zwemkleding en zwemschoenen. Wanneer u contactlenzen draagt is het aan te bevelen om een bril mee te nemen.

  • KINDEREN: 

Door het ruige terrein moet u er rekening mee houden om de kleine kinderen goed vast te houden.
Kinderen tot 12 jaar krijgen 50% korting.

  • VERTREK / EINDPUNT:

Villapark Fontein, Kaminda Monica Kapel-Matheeuw, Banda Abou, Curaçao.

  • WANNEER:

De rondritten zijn iedere maandag te boeken of in overleg op een andere dag.                                

E-mailen
Bellen
Info
Instagram